POGREBNE USLUGE

Preduzeće za pogrebne usluge "Karma" postoji i radi od 2002. godine u Beogradu. Ova porodična firma svojim višegodišnjim iskustvom garantuje Vam efikasnost i perfektnost pri radu.

U trenucima koji Vam teško padaju vrlo je važno da imate nekog pouzdanog na koga možete da računate. Pogrebna firma "Karma" iz Beograda važi za vrlo ozbiljnu i profesionalnu u svom poslu.

Veoma je važno znati da je preduzeće dostupno od 00-24 časa i da možete pozvati u bilo kom trenutku. Potrebno je naglasiti da sama organizacija sahrane podrazumeva nekoliko koraka:

- Zakazivanje sahrana
- Obezbeđivanje grobnih mesta
- Prevoz u zemlji I inostranstvu
- Boravak pokojnika u rashladnim uredjajima do momenta sahrane
- Vađenje umrlica
- Refundacija novca od penzionog osiguranja
- Štampanje parti
- Direktni zastupnici kompanije NOVOSTI po zvaničnom cenovniku
- Obezbeđivanje svih potrebnih dokumenata za prevoz preminulog u zemlji i inostranstvu
- Organizovanje odgovarajuće muzike za pogreb

Posedujemo kontakte u svim našim konzulatima u Evropskoj Uniji što nam omogućava nesmetan prevoz umrlih u inostranstvu. U najkraćem vremenskom periodu obavićemo usluge međunarodnog prevoza posmrtnih ostataka. Kada je reč o prevozu dostavljanje opreme u gradskom paušalu ono je besplatno. Pogrebne usluge koje pruža Karma podrazumevaju i cvećaru u okviru preduzeća. Cvećara obezbeđuje izradu cvetnih aranžmana od svežeg prirodnog, svilenog ili veštačkog cveća u obliku suze ili buketa.

Međunarodne usluge "Karma" obezbeđuju Vam između ostalog i kompletnu opremu za pogrebne usluge poput tekstila za pogreb, crnine, znamenja kao i kovčega, sanduka i drugih obeležja. U našem asortimanu, po najpovoljnijim cenama možete pronaći tekstil i opremu za pogrebne usluge.

Posedujemo ugovor sa JKP “Pogrebne usluge”. Poverite nam kompletnu organizaciju sahrane, a mi ćemo se postarati za sve neophodne formalnosti iste.

Karma u sklopu svoje firme poseduje restoran za parastose Matis na groblju Orlovaca i ugovor sa restoranima na ostalim Beogradskim grobljima. Pored restorana poseduje i ribarnicu KARMA PLUS u kojoj priprema kompletan ketering..

Sve vreme poslovanja ovog preduzeća proteklo je u znaku poverenja, sigurnosti, ozbiljnosti i odgovornosti. Godine iskustva i ozbiljnog rada su pokazale da preduzeće Karma ne predstavlja samo dobrog poslovnog partnera, već i pouzdanog prijatelja, na koga se možete osloniti u najtežim životnim trenucima.

 

sanduci prevoz znamenja trikotaža cvećara ribarnica restoran

Preduzeće za pogrebne usluge Karma je vaš oslonac u najtežim trenucima. Reč je o porodičnoj firmi, na čelu sa vlasnikom Zoranom Stojmanovskim, koja je tokom svih ovih godina uspešno poslovala i opravdala poverenje svojih klijenata.

KONTAKT PODACI

Adresa: Ibarski put 90b, Meljak

zorankarma@gmail.com

Opština: Barajevo
Grad: Beograd

Tel: 011/ 787 11 10
Mob: 065/ 8138-7 74
063/8138-774
063/8598-939