RESTORAN

Restoran za parastose Matis nalazi se na groblju Orlovača i deo je porodičnog preduzeća za pogrebne usluge Karma, koje svojim višegodišnjim iskustvom garantuje efikasnost i perfektnost pri radu. Vrhunski kvalitet hrane i pića, porodičan ambijent, ljubazna usluga i pristupačne cene, naš su način da Vam izađemo u susret i koliko je u našoj moći olakšamo teške trenutke.

Zahvaljujući odličnoj lokaciji, pored kapele na groblju Orlovača, Matis restoran za parastose idealan je za organizovanje ručkova nakon sahrana i parastosa. Kapacitet restorana je 110 ljudi, a posebno insistiramo na vrhunskom kvalitetu hrane i pića, kao i njihovoj količini, što nas i izdvaja od konkurencije.

U skladu sa svim verskim i tradicionalnim običajima, u ponudi našeg restorana imamo kompletan posni i mrsni meni, uključujući najkvalitetnije domaće i strano alkoholno i bezalkoholno piće. S obzirom da u okviru našeg preduzeća Karma imamo i ribarnicu, svim gostima nudimo uvek svežu ribu spremljenu na vrhunski način. Takođe, kada je reč o mrsnom meniju, ostvarili smo saradnju sa najboljim ketering kućama.

Sa željom da Vam ponudimo samo najbolje, naša celokupna ponuda je zdravstveno i sanitarno ispravna i pažljivo odabrana, sa posebnim akcentom na kvalitet proizvoda i porodičan ambijent, zbog čega ćete se osećati kao u kućnoj atmosferi. Tokom boravka u restoranu Matis, naše ljubazno i profesionalno osoblje stoji Vam na raspolaganju u svakom trenutku i po potrebi će ostati duže ukoliko vreme početka parastosa to zahteva.

Najbolji restoran za parastose Orlovača
Kompletan posni i mrsni meni vrhunskog kvaliteta

Radno vreme:
Ponedeljak – subota od 08-16h
Nedelja od 08-14h

Matis restoran za parastose, Groblje Orlovača, lokal 16 i 18, Ibarski put bb, Beograd.

View the embedded image gallery online at:
https://www.karma.rs/index.php/restoran#sigProGalleriaa14ba9e47a

sanduci prevoz znamenja trikotaža cvećara ribarnica restoran

Preduzeće za pogrebne usluge Karma je vaš oslonac u najtežim trenucima. Reč je o porodičnoj firmi, na čelu sa vlasnikom Zoranom Stojmanovskim, koja je tokom svih ovih godina uspešno poslovala i opravdala poverenje svojih klijenata.

KONTAKT PODACI

Adresa: Ibarski put 90b, Meljak

zorankarma@gmail.com

Opština: Barajevo
Grad: Beograd

Tel: 011/ 787 11 10
Mob: 065/ 8138-7 74
063/8138-774
063/8598-939